2012/12/09

Berdinketa Anoetan (1-1)

Azken minutuan Realarentzat puntu garrantzitsu bat lortu du Carlos Martinezek

Realak eta Getafek 1-1 berdindu dute Anoetan. Lafitak 86. minutuan egin du partidako lehen gola eta 93. minutuan Carlos Martinezek sartutako golari esker txuri-urdinek puntu garrantzitsu bat lortu dute.

Lehenengo zatian partida oso orekatuta egongo da eta aukerak urriak izan dira. Bi taldeak zelaian ondo kokatuta egon dira eta ez dute defentsan ondo jarduteko arazorik izan. 33. minutuan 'Chory' Castrok aukera bikaina izan du bigarren zutoinetik, baina Moyak baloia kornerrera bikain desbideratu du.
Bigarren zatian indartsu zelairatu dira donostiarrak, Ifranek gola egiteko aukera argia izan du, baina jaurtiketa kanpora joan da. Montanierren mutilek partidaren kontrola izan arren, Getafek erosan gogor jarraitu du.

Lopok 65. minutuan gol auekra argia izan du, baina baloia langara bidali du. Zurutuzak abagune aparta izan du 74. minutuan, baina errematea kanpora joan da. Reala nagusi zenean, 86.  minutuan, Lafitak 0-1ekoa jarri du markagailuan. Hala ere, txuri-urdinek azkar erreakzionatu eta Carlos Martinezek berdinketaren gola egin du 93. minutuan. Txuri-urdinentzat puntu garrantzitsua geratu da etxean.

Fitxa teknikoa:
Reala: Bravo; Carlos Martinez, Mikel, Iñigo Martinez, De la Bella; Illarra, Pardo, Xabi Prieto (Zurutuza, 66. minutua); Griezmann (Jose Angel, 82. minutua), Chori Castro (Agirretxe, 70. minutua), Diego Ifran.
Getafe: Moya; Alexis, Lopo, Mane, Valera; Lafita (Rodriguez, 88. minutua), Barrada (Gavilan, 84. minutua), Michel, Pedro Leon; Xabi Torres, Alvaro (Alcacer, 74. minutua).
Golak: 0-1, 86. minutua: Lafita. 1-1, 93. minutua: Carlos Martinez.