2012/08/11

Realak porrot egin du Sienan (0-1)

Talde txuri-urdinak nekea sumatu du aurredenboraldiko azken partidan

Realak ezin izan dio Parmako stage-ari garaipen batekin agur esan. Sienak bat 1-0 irabazi baitu Calaiok 51. minutuan sartutako golari esker. Nekea eta partiden arteko hurbiltasuna antzeman dituzte gaur Montanierren gizonek.
Talde txuri-urdina erritmoa galduz joan da partidan zehar. Reala gogotsu eta ondo hasi da, baina bigarren zatiaren hasieran, gola jaso dutenean, ezin izan dio partidari buelta eman.
Honenbestez, Realak agur esango dio Italiako kontzentrazioari. Taldea bihar bueltatuko da etxera eta astearte arratsaldean berriro ekingo dio lanari.

Fitxa teknikoa:
AC Siena: Pegolo, Neto, Della Fiore, Paci, Mannini, Vergassola, D'Agostino, Valiani, Del Grosso, Rosina, Calaio. También han jugado Verre, Giannetti, Bogdani, Rubin, Sestu.
Reala: Bravo, Dani Estrada (Carlos Martínez, min. 46), Ansotegi, Mikel, José Angel (Sarpong, min. 77), Elustondo, Markel (Zurutuza, min. 46), Illarra, Ros (De la Bella, in. 46), Agirretxe (Ifrán, min. 62), Chory Castro.

Gola: 1-0, min. 51: Calaio.

Epailea: Doveri.