2012/08/10

Realak aise irabazi du Varaseren aurka (2-4)

Griezmannek erakustaldia eman du Franco Ossola futbol zelaian

Realak merezitako garaipena lortu du gaur. Talde txuri-urdinak itxura asko hoebtu du eta lehen zatian partida erabakita utzi du 0-3ko markagailuarekin. Griezmannek egin ditu bi lehenak eta Agirretxek hirugarrena, honetan ere frantziarraren lana azpimarratuz.

Bigarren zatian Montanierren taldeari gehiago kostatu zaio, aldaketa asko izan direla eta. Horrela, 52. minutuan etxeko taldeak lehen gola egin du. Ondoren, Zurutuzak ondo erantzun eta donostiarrentzat hirugarren gola egin du. Vareseren bigarren golak ez du emaitzan eraginik izan. 2-4ko markagailuarekin iritsi da partidaren amaiera.

Fitxa teknikoa:
AS Varese: Bressan, Pucino, Carrieri, Corti, Martinetti, Gomes, Tarmo, Grillo, Nadarevic, Zecchin y Troest. También han jugado Milan, Damonte, Momenté, Fiamozzi, Tripolo, Lazaar, Wagner, Miracoli.

Real Sociedad: Royo, Estrada (Carlos Martínez, min. 46), Mikel (Ansotegi, min. 46), Cadamuro, De la Bella (José Ángel, min. 46), Markel (Ros, min. 46), Zurutuza (Elustondo, min. 71), Pardo (Illarra, min. 71), Griezmann (Sarpon g, min. 46), Agirretxe (Vela, min. 46) e Ifrán (Chory Castro, min. 62).

Golak: 0-1, min.6: Griezmann. 0-2, min.28: Griezmann. 0-3, min.34: Agirretxe. 1-3, min.52: Momenté. 1-4, min.65: Zurutuza. 2-4, min.77: Momenté, de penalti.

Epailea: Ostinelli.