2012/08/08

Realak Parmaren aurka galdu du (2-0)

Talde txuri-urdinak lau garaipen, berdinketa bat eta bi porrot daramatza aurredenboraldian

Realak ezin izan du Parma garaitu Ennio Tardini Futbol Zelaian (2-0). Lehen gola Lucarelli atzelariak egin du 33. minutuan, korner bat aprobetxatuz. Bigarrena 90. minutua pasata iritsi da, goleatzailea Morrone izanik. Montanierren mutilek ez diote erritmo handirik jarri partidari eta horri punteria falta ere batu zaio.

Hasieran bi taldeak parekatuta egon dira eta biek izan dituzte gol aukerak. Hala ere, Realak gola jaso duenean partida erritmo faltan zegoen. Ondoren taldeak erreakzionatu eta Vela, Agirretxek, José Ángelek, Griezmannek eta Ifránek aukerak sortu dituzte. Hortik aurrera Parma falta arriskutsuak egiten hasi da eta erritmoa berriz ere jeitsi egin da. Morrone aurrelariaren golaren aurretik, esan daiteke Ifrani penaltia egin diotela. Horrenbestez, 2-0ko markagailuarekin iritsi da norgehiagokaren amaiera.

Fitxa teknikoa:
Parma FC: Mirante; Zaccardo, Paleta, Lucarelli; Biabiany, Ninis, Valdés, Parolo, Gobbi; Pabon y Amauri. También han jugado Rosi, Fideleff, Acquah, Belfodil, Pelle, Modesto, Morrone.

Real Sociedad: Bravo, Estrada, Ansotegi, Iñigo (Mikel, min. 52), De la Bella; Elustondo (Pardo, min. 70), Markel, Illarra, Vela (Prieto, min. 46 (José Angel, min. 78)), Agirretxe (Ifrán, min. 70) y Griezmann (Sarpong, min 83).

Golak: 1-0, min. 33, Lucarelli. 2-0, min. 90: Morrone.

Epailea: De Marco.